Over mij

Mijn foto
Hallo, Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Yvonne. Ben getrouwd met Nico en samen hebben we een zoon en een dochter die inmiddels volwassen zijn. We hebben een golden retriever Luna.Sinds 21 maart 2013 zijn wij de trotse opa en oma van Jason. Ik ben altijd al creatief geweest. Tekenen heb ik ook veel gedaan. Ook houtskool portretten. Dit soort tekeningen heb ik ook een paar keer in opdracht gemaakt. Ik schreef altijd al een tekstje bij de foto´s en maakte kleine versieringen rondom de foto. In 2006 kwam ik in aanraking met scrappen.Vanaf die tijd ben ik redelijk verslaafd geraakt. Nu maak ik ook kaarten en allerlei andere leuke creatieve dingen. Lieve groetjes, Yvonne

zondag 17 april 2011

Kado envelopje voor een jongensverjaardag

 


Hoi allemaal,

Vandaag weer eens even lekker geknutseld.. Was al even geleden. Te druk met de webwinkel. Maar dit kadoenvelopje heb ik gemaakt met een stempel van Nellie Snellen en ook heb ik een multiframe gebruik M024.
De embossingmal Happy Birthday van Cuttlebug. En het papier is Bo Bunny dot. Die had ik nog liggen. Het is een stoer jongensenvelopje geworden. MEt deze schattige stempel.

Alle producten zijn te koop in onze webwinkel.

Ik hoop snel weer iets op mijn blog te zetten.

Groetjes,
Yvonne
Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. hoi yvonne

    hij is gaaf , je heb je best weer gedaan

    gr
    José

    BeantwoordenVerwijderen