Over mij

Mijn foto
Hallo, Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Yvonne. Ben getrouwd met Nico en samen hebben we een zoon en een dochter die inmiddels volwassen zijn. We hebben een golden retriever Luna.Sinds 21 maart 2013 zijn wij de trotse opa en oma van Jason. Ik ben altijd al creatief geweest. Tekenen heb ik ook veel gedaan. Ook houtskool portretten. Dit soort tekeningen heb ik ook een paar keer in opdracht gemaakt. Ik schreef altijd al een tekstje bij de foto´s en maakte kleine versieringen rondom de foto. In 2006 kwam ik in aanraking met scrappen.Vanaf die tijd ben ik redelijk verslaafd geraakt. Nu maak ik ook kaarten en allerlei andere leuke creatieve dingen. Lieve groetjes, Yvonne

zaterdag 4 februari 2012

Graphic 45 Tropical Travelogue

 

 

 


Hallo Bloggers,

Even tijd gehad om te scrappen en ik heb een voorbeeld gemaakt van de nieuwste lijn van Graphic 45. Tropical Travelogue.
Dit is een hele mooi lijn. Leuk om te gebruiken in combinatie met strand foto's of foto's van een vakantie. Tijdens de beginnersworkshop heeft iemand dit design papier gebruikt in combinatie met foto's van een cruise.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Groetjes,
Yvonne
Scrapall
Posted by Picasa

1 opmerking: