Over mij

Mijn foto
Hallo, Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Yvonne. Ben getrouwd met Nico en samen hebben we een zoon en een dochter die inmiddels volwassen zijn. We hebben een golden retriever Luna.Sinds 21 maart 2013 zijn wij de trotse opa en oma van Jason. Ik ben altijd al creatief geweest. Tekenen heb ik ook veel gedaan. Ook houtskool portretten. Dit soort tekeningen heb ik ook een paar keer in opdracht gemaakt. Ik schreef altijd al een tekstje bij de foto´s en maakte kleine versieringen rondom de foto. In 2006 kwam ik in aanraking met scrappen.Vanaf die tijd ben ik redelijk verslaafd geraakt. Nu maak ik ook kaarten en allerlei andere leuke creatieve dingen. Lieve groetjes, Yvonne

dinsdag 20 maart 2012

Generation

Hallo Allemaal,

Een layout Generation. Ik heb deze layout gemaakt met het nieuwste design papier van Prima Marketing Nature Garden. De foto voor deze lijn kwam ik toevallig weer tegen terwijl ik aan het zoeken was. Het is een foto uit 1929 de personen die er op staan zijn mijn overgrootmoeder, oma en moeder als baby. Had direct een beeld hoe het moest worden. Het was de bedoeling een sketch na te maken, maar als ik dan bezig ben wijk ik toch weer heel erg af en maak mijn eigen creatie. Maar het is wel een super hulpmiddel om te gebruiken. Wat ik allemaal gebruikt heb lees je onder de foto's.


 
 
                                                    
      

De gebruikte materialen:
Design papier Prima Marketing Nature Garden.
Prima Marketing bloemen en Say it with Pearls
Tim Holtz Dies : Tattered Flowers & Mini Sewing Room Set & Alpabeth Ransom. (Dit zijn plastic 3D letters met een plaklaag)ScrapFX chipboard Swirl.
Kraft paper label gestempeld.
Marianne Design Flower Ribbon Light Brown.

Ik hoop dat jullie deze creatie mooi vinden en de je er inspiratie uit kan putten. Zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Groetjes,
Yvonne
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. zo wat is het mooi geworden Yvonne!!!

  Groetjes Betina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige layout en leuk dat je zo'n mooie oude familie foto hebt :-)
  Groetjes,
  Marianne
  PS ik ben volger geworden!

  BeantwoordenVerwijderen