Over mij

Mijn foto
Hallo, Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Yvonne. Ben getrouwd met Nico en samen hebben we een zoon en een dochter die inmiddels volwassen zijn. We hebben een golden retriever Luna.Sinds 21 maart 2013 zijn wij de trotse opa en oma van Jason. Ik ben altijd al creatief geweest. Tekenen heb ik ook veel gedaan. Ook houtskool portretten. Dit soort tekeningen heb ik ook een paar keer in opdracht gemaakt. Ik schreef altijd al een tekstje bij de foto´s en maakte kleine versieringen rondom de foto. In 2006 kwam ik in aanraking met scrappen.Vanaf die tijd ben ik redelijk verslaafd geraakt. Nu maak ik ook kaarten en allerlei andere leuke creatieve dingen. Lieve groetjes, Yvonne

zondag 8 juli 2012

Stoere mannen

Hallo allemaal,

Zoals beloofd ik heb nog een paar projecten die ik nog niet had geplaatst. Deze layout is van de mooi papierlijn Weekend Market van Bo Bunny. Nu ook in de aanbieding in onze webwinkel.

De kleine embellishments zijn gemaakt met de Silhouette Cameo van kraft papier. Gebruikte materialen zijn: diverse vellen van de Weeken Market lijn. Wat touw. De tekst is uitgesneden met de Silhouette Cameo en verder bewerkt met inkt en Utee. Dit is embossingpoeder die een dikkere laag maakt. Geeft een heel mooi effect. De letters zijn nu 3D. Trinkets van Weekend Market en de Gear big die van Tim Holtz.

Groetjes,
Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten