Over mij

Mijn foto
Hallo, Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Yvonne. Ben getrouwd met Nico en samen hebben we een zoon en een dochter die inmiddels volwassen zijn. We hebben een golden retriever Luna.Sinds 21 maart 2013 zijn wij de trotse opa en oma van Jason. Ik ben altijd al creatief geweest. Tekenen heb ik ook veel gedaan. Ook houtskool portretten. Dit soort tekeningen heb ik ook een paar keer in opdracht gemaakt. Ik schreef altijd al een tekstje bij de foto´s en maakte kleine versieringen rondom de foto. In 2006 kwam ik in aanraking met scrappen.Vanaf die tijd ben ik redelijk verslaafd geraakt. Nu maak ik ook kaarten en allerlei andere leuke creatieve dingen. Lieve groetjes, Yvonne

donderdag 25 oktober 2012

Een cadeau voor een vriend

Hallo allemaal,

Ik dacht nu ga ik eerst weer even wat plaatsen. Nog steeds druk het afronden van de administratie van mijn webwinkel. Pfffff maar het einde is in zicht.
Tussendoor toch even gefreubeld en een cadeauverpakking gemaakt deze keer. Voor mannen vind ik het toch altijd wat lastiger. Deze cadeau verpakking heb ik gemaakt met de Silhouette Cameo en daarna bewerkt met Marianne Design papier. In de verpakking heb ik een klein flesje ruitenspray gedaan en een tag met daarop een cadeaukaart.

Lieve groetjes,
Yvonne1 opmerking:

  1. Ik vind het prachtig wat je hebt gemaakt Yvonne, je hebt er een prachtig cadeau van gemaakt.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen