Over mij

Mijn foto
Hallo, Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Yvonne. Ben getrouwd met Nico en samen hebben we een zoon en een dochter die inmiddels volwassen zijn. We hebben een golden retriever Luna.Sinds 21 maart 2013 zijn wij de trotse opa en oma van Jason. Ik ben altijd al creatief geweest. Tekenen heb ik ook veel gedaan. Ook houtskool portretten. Dit soort tekeningen heb ik ook een paar keer in opdracht gemaakt. Ik schreef altijd al een tekstje bij de foto´s en maakte kleine versieringen rondom de foto. In 2006 kwam ik in aanraking met scrappen.Vanaf die tijd ben ik redelijk verslaafd geraakt. Nu maak ik ook kaarten en allerlei andere leuke creatieve dingen. Lieve groetjes, Yvonne

dinsdag 27 november 2012

Kerst 2012

Hallo lieve bloggers,

Dit is mijn bijdrage een kaart voor de NKU challenge 31. Deze kaart heb ik een keer gemaakt op de clubdag van Stempel en Scrap. Vond het zo'n leuk ontwerp dat ik deze al eerder heb gemaakt. Nu de kerst versie met diverse Magnolia stempels en het papier is van Bo Bunny. Normaal gesproken wordt er verwacht dat je een sketch namaakt maar deze keer was je vrij om een kaart te maken met het thema kerst. Erg leuk om te doen. 

Lieve groetjes,
Yvonne5 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart heb je gemaakt. Super mooi uitgevoerd. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan deze kaart.
  Dank je wel voor het meedoen bij NKU.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig gemaakt hoor, bedankt voor het meedoen bij de NKU.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is werkelijk een schitterende creatie. Je zult maar zo'n bijzondere kaart krijgen. Geweldig dat je meedoet bij NKU.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige kaart Yvonne.
  Bedankt voor je deelname bij de NKU.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen