Over mij

Mijn foto
Hallo, Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Yvonne. Ben getrouwd met Nico en samen hebben we een zoon en een dochter die inmiddels volwassen zijn. We hebben een golden retriever Luna.Sinds 21 maart 2013 zijn wij de trotse opa en oma van Jason. Ik ben altijd al creatief geweest. Tekenen heb ik ook veel gedaan. Ook houtskool portretten. Dit soort tekeningen heb ik ook een paar keer in opdracht gemaakt. Ik schreef altijd al een tekstje bij de foto´s en maakte kleine versieringen rondom de foto. In 2006 kwam ik in aanraking met scrappen.Vanaf die tijd ben ik redelijk verslaafd geraakt. Nu maak ik ook kaarten en allerlei andere leuke creatieve dingen. Lieve groetjes, Yvonne

maandag 4 maart 2013

Van Harte Beterschap

Hallo bloggers,

 Beetje ziek geweest en verder druk met familie zaken. Over een paar weekjes wordt ons eerste kleinkind geboren. Super leuk we zijn nu wel erg nieuwsgierig aan het worden naar onze kleinzoon.

Vandaag eindelijk weer wat kunnen freubelen. Dit keer een beterschapskaart voor de vrouw van een collega van mijn man. Zij is vorige week geopereerd en is nu aan het herstellen. Man lief wilde een kaart kopen namens zijn collega's maar dat kan ik natuurlijk niet laten gebeuren. Dus heb ik deze kaart gemaakt. Papier is van Bo Bunny Flutter Butter een oude lijn gecombineerd met Botanical van Prima Marketing. Zo leuk al die kleine kaartjes. De stempel is van Magnolia en die heb ik ingekleurd met distressinkt en reinkters. Verder heb ik een mallen gebruikt van Tim Holtz, Marianne Design en Magnolia. Ik hoop dat je een reactie achterlaat vind het altijd zo leuk om te zien wie mijn blog bezoekt en de moeite neemt om een berichtje te plaatsen. Alvast bedankt.

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende uitdagingen:
http://magnoliadownunderchallenges.blogspot.nl/
http://nadiaschallengeblog.blogspot.nl/
http://debbie-thedolphins.blogspot.nl/ voor de Candy

Liefs,
Yvonne






2 opmerkingen:

 1. het is een prachtige kaart maar voor de challenge is het niet geldig.
  de kleuren moeten zijn geel, wit en groen.

  groetjes karin DT member Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh WOW your card is so very beautiful. :D
  Thankyou so much for joing inwith my candy challenge and good luck xx
  hugs Debbie xx

  BeantwoordenVerwijderen